TOIMITUSEHDOT

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.   


TILAUKSET

Suosittelemme rekisteröitymistä tilauksen yhteydessä, koska ainoastaan rekisteröityneenä voit seurata tilauksen etenemistä. Tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä.


TOIMITUSTAVAT

Toimitustapoina ovat Posti, Smart-post, Matkahuolto sekä joissakin tilauksissa myös kotiin toimitus, jonka toimittaa Posti (pienet lähetykset, kuten muistit ja SSD-asemat) tai kuljetusyhtiö UPS. Toimituskulut ovat 4,90 / tilaus. 

 

TOIMITUSAIKA

Varastossa olevat tuotteet toimitamme 1-3 arkipäivässä. Käytössämme on myös kätevä ja nopea tukkuliikkeiden suoratoimitus, jolloin tuote on mahdollista toimittaa tavarantoimittajan varastosta suoraan kotiin käyttämällä kuljetusyhtiö UPS:ia tai Smart Postiin tilauksen sisältämistä tuotteista riippuen. Tämä lyhentää normaalia toimitusaikaa keskimäärin yhdellä päivällä. Voit halutessasi valita tämän toimitustavan kassalla, josta löytyy myös tarkempi kuvaus.


TAKUU

Noudatamme laitevalmistajien omia takuuehtoja. Kaikilla tuotteilla on maahantuojan myöntämä takuu, joka on aina vähintään 12 kk, useimmilla tätä pidemmätkin. Tarkemmat takuuehdot ja ajat ovat tuotekohtaisia. Takuuasioissa ole aina ensin yhteydessä myyjään mahdollisen vian selvittämiseksi. Joissakin takuupalautuksissa esim. prosessoreissa takuuvaihto hoituu usein nopeammin myös suoraan valmistajan kautta (RMA-palautusnumerolla). 

 

TAKUUAJAT TUOTERYHMITTÄIN;

– Emolevyt: Asus, Msi, Gigabyte:  3 vuotta / Asrock:  2 tai 3 vuotta
– Näytönohjaimet (Asus, Gigabyte, Msi, Evga) 3 vuotta, Sapphire 2 vuotta
– Prosessorit:  3 vuotta
– SSD:   3 – 5 vuotta
– Kiintolevyt: alk. 2 vuotta
– DVD ja Blu-Ray-asemat: väh. 1 vuosi
– RAM-muistit: väh. 5 vuotta tai elinikäinen (rajoitettu)
– Kotelot: väh. 1 vuosi
– Virtalähteet: alk. 3 vuotta


PALAUTUS

Etämyynnissä avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 pv:n palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske ohjelmistotuotteita, asiakkaan toiveiden mukaisesti muunneltuja tuotteita tai ns. hygieniatuotteita, kuten kuulokkeita.

 

REKLAMAATIOT

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.